Hlavní obsah

HRA: Miniracer - takové normální závody

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na závodění na skutečných silnicích si nechte zajít chuť a raději si zajezděte v dnešní hře s názvem Miniracer.

Článek

Miniracer připomíná vzdáleně nějaké profesionální závodění, ale slovíčko "mini" v názvu je tam rozhodně právem. Tratě zde naleznete totiž jen tři, spíše jen dvě, protože ta třetí vypadá jako veřejný betatesting.

Zbytek je všude stejný: vyberete si auto, nějakou slušivou barvu a hurá na okruh. Ty jsou víceméně lineární, takže odpadá nutnost nějakého složitého přemýšlení, kudy se vydat, stačí jen porazit počítačem řízené protivníky. Daleko větší zábava to ovšem je, pokud se vám podaří na LAN síti propojit pár počítačů a zahrát si dohromady s kolegy nebo s přáteli. Dvojici tratí můžete "naskinovat", tedy si vybrat, v jakém prostředí chcete jezdit a to včetně denní doby.

Není toho moc, ale ve spojení s celkem ucházející fyzikou a tuhostí nepřátel je to fajn minizábava na minidobu uprostřed léta.

DOWNLOAD, homepage, 4.6 MB, 7/10

Reklama

Související články

HRA: WW2 Rescue - nový Wolfenstein?

Tento titul se na první pohled zdá být velice podařený. V 3D střílečce budete bloudit spletitými chodbami, střílet nacisty a zachraňovat vaše spolubojovníky....

HRA: Nova 3000 - logika nebo střílečka?

Dnešní hra kombinuje relativně vzdálené žánry jako je vesmírná střílečka a logika a výsledek nevypadá vůbec špatně. Více v následujícím článku.

HRA: DownCouter - zabijte alieny

Populární námět střílení mimozemšťanů opět ožívá v této francouzské akční řežbě, kde se kulkami ani zelenou krví nešetří. Takže si navlékněte kombinézy,...

Výběr článků

Načítám