Hlavní obsah

HRA: DownCouter - zabijte alieny

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Populární námět střílení mimozemšťanů opět ožívá v této francouzské akční řežbě, kde se kulkami ani zelenou krví nešetří. Takže si navlékněte kombinézy, připravte zbraně a na ně!

Článek

Je to zajímavá změna vidět po mnoha anglických nebo německých textech i něco jiného. I když francouzsky umím akorát tak "merd", stačilo to na to, abych s nějak proklikal instalátorem a z intra pochopil, že mimozemšťané vysávají z lidí sílu podobně jako v Matrixu a je tomu třeba udělat přítrž.

A tak si tedy berete pistoli, nějaké ty náboje a vyrážíte do boje. Všechno to vidíte seshora - jak vaši postavu ovládanou kurzorovými šipkami, tak zaměřovač ovládaný myší. Míření je zde hlavním kamenem úspěchu. Munice je totiž málo a nepřátelská monstra jsou rychlá a obratná. I když by to bylo možná jednodušší řešit jako Rambo a neustále kolem sebe pálit z rotačního kulometu s nekonečnem nábojů, takhle se budete muset snažit řešit problémy jednou dobře mířenou ranou. Proto je taky trochu těžší než jiné srovnatelné hry, ale také déle vydrží.

DOWNLOAD, homepage, 18 MB, 8/10

Reklama

Související články

HRA: Moorhuhn Tennis - slepice na kurtu

Série her s opeřenci v hlavní roli nebere konce, už tu bylo všelicos možné a nyní přišla řada i na bílý sport - tenis. Jestli je to povedená hříčka, anebo...

HRA: Down! - vzhůru dolů

Dnešní zajímavá hříčka má jednoduchou náplň: pořád jen padáte dolů a snažíte se přitom nezabít. I když je grafika jednoduchá, hratelnost doslova exceluje.

HRA: Space Chicken - vesmírná akce

Dnešní hrou je klasická vesmírná střílečka, která se však od ostatních odlišuje zajímavým pohledem kamery, který jí dává iluzi trojrozměrnosti.

Výběr článků

Načítám