Hlavní obsah

HRA: GT Challenge - adrenalinové závody

Novinky, Ondřej Pohl

Závodění všeho druhu pobaví vždy a všude, a proto by byla škoda minout každou hru s touto tématikou. Tentokrát tady máme závodění viděné seshora, v němž nechybí ani nutnost nákupu nových aut nebo multiplayer.

Článek

Vývojové prostředí se na hře vždy podepíše, takže je dobré se zmínit o tom, co je vlastně zač. Tentokráte je to Game Maker, z čehož plynou hned dvě věci: hra je velice jednoduchá, spíše než o složitý simulátor se jedná o jednoduchou arkádu. Stejně tak jednoduché je i prostředí okolo trati, nedočkáte se tak žádné krajiny, ale pouze jednolitého zeleného fleku.

Na druhou stranu však nebude o zábavu nouze, zatáčky řežete smykem, stejně tak nejrůznější srážky a hromadné karamboly na sebe nenechají dlouho čekat. Protivníci jsou pěkně ostří, nenechají si nic líbit a naopak se zdá, že doslova baží po nějaké konfliktní situaci.

Vylepšením je i možnost nakupovat si za peníze ze závodů nová auta. Prodat samozřejmě můžete i to staré, jen je však nutné počítat s tím, že jeho prodejní cena je poloviční oproti té pořizovací.

Pak tady ještě máme různé poháry a možnost multiplayeru po síti. GT Challenge sice není nic extra, ale rozhodně dobře pobaví.

DOWNLOAD, homepage, 4.1 MB, 8/10

Reklama

Související články

HRA: IceMania - ledové šílenství

Mistrovství světa v ledním hokeji už skončilo a budeme na něj vzpomínat ještě dlouho, protože se zapsalo zlatým písmem do historie. Pokud si chcete oživit...

HRA: Minigolf - hra na jedno tlačítko

Dnešní hra je mezi ostatními výjimečná hlavně tím, že ji lze celou kompletně ovládat pomocí jednoho tlačítka. A krom toho je to taky povedený simulátor...

HRA: Radgoll Matrix: Realoaded

Pokud jste někdy viděli Matrix, určitě vám v paměti zůstaly ty scény, kdy se čas jakoby zpomalí a hrdinové se nejrůznějšími akrobatickými kousky vyhýbají...

Výběr článků

Načítám