Hlavní obsah

HRA: Amore - láska je láska

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jaro je doba patřící všem zamilovaným a pokud máte náladu na nějakou hru, jejímž hlavním motivem je láska, pak je Amore pro vás to pravé. Je jednoduchá, ale hezky zpracovaná a navíc zábavná.

Foto: Bohumila Hajšmanová

Domovinka má v řadách seniorů už na tři stovky klientů.

Článek

Hra je vytvořena ve Flashi. Ne, ne že by to bylo důležité, ale je zajímavé pozorovat, jak se podobné tituly vyvíjejí z malých hříček na stále složitější hry, u nichž už nepoznáte, jestli běží na vlastním engine nebo ne.

Amore je hezky graficky zpracovaný - je kreslený ručně a i když si toho ve zběsilém tempu hry nevšimnete, je zde věnována mimořádná pozornost detailům. Na druhou stranu je vše tak sladké, až z toho pomalu bolí zuby, takže pokud takovéto infantilnosti zrovna nemusíte, pak se hře širokým obloukem vyhněte.

Ovládáte zde malého andělíčka Amora, který svými šípy musí sestřelit srdce stoupající od zamilovaných dvojic sedících na lavičkách pod ním. Znepříjemňovat vám to budou malí létající čertíci, ale je jasné, že takový šíp zabodnutý v jejich břiše je pošle zpátky tam, kam patří - do pekla.

I když hra vypadá velice dobře, po chvíli se omrzí, takže ji lze brát jen jakousi chvilkovou zábavu na nudnou pauzu na oběd.

DOWNLOAD, homepage, 5.3 MB, 6/10

Reklama

Související články

HRA: Gormless Bubbling - originální plošinovka

Máte-li chuť na nenásilnou a roztomilou plošinovku, pak je tu pro vás Gormless Bubbling. Je roztomilá, takže ji lze doporučit dětem, ale i těm všem, kteří mají...

HRA: Lemmings 32K - lumíci se vrací

Při probírání se staršími freewarovými hrami jsem narazil na jednu předělávku, kterou už jste možná viděli, možná dokonce v originále. Jedná se o Lemmings...

HRA: Hacky Sack Game - cool zábava

Zdálo se, že v simulování sportovních disciplin jsme už v počítačových hrách viděli všechno. Ale není to pravda - dnes si ukážeme jeden kousek, jehož cílem...

Výběr článků

Načítám