Hlavní obsah

HRA: After Burner 3D - arkádová střílečka

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud vás před nedávnem zaujala hra Plane Arcade, už jste ji dohráli a teď se nudíte, pak zbystřete pozornost, protože je tu podobný kousek, v němž ovládáte stíhačku, na níž nalétávají masy nepřátel, které je třeba jak jinak než zničit.

Článek

Roztomilé je, že hra nezapře svůj italský původ už jen tím, že celý instalátor je v italštině. Místo tlačítka Dále> tak narazíte na Avanti>, s čímž si však po instalaci nejméně tisícovky her bez problémů poradíte.

Pak už se jen vznesete z letadlové lodi a střílíte po všem, co se vám dostane do zaměřovače. Myš nepoužíváte, poněvadž všechno zvládnete pomocí klávesnice: šipky pro pohyb, Ctrl pro kulomet a Shift pro řízenou střelu.

Pak už je všechno jednoduché až primitivní, prakticky letíte pořád dopředu, tu a tam něco sestřelíte, ale spíše se neustále snažíte zachránit si krk. Pokud si někdo kritizoval Plane Arcade za přílišnou jednoduchost, pak by měl zkusit tohle a možná by změnil názor.

I když pokud se vám nechce přemýšlet a chcete si jen protáhnout zápěstí bušením do klávesnice, pak není lepší volba.

DOWNLOAD, homepage, 21 MB, 5/10

Reklama

Související články

Nejlepší hry roku 2004 zdarma

Jako každý rok se i letos setkáváme nad přehledem nejlepších deseti her uplynulého roku. Ani letošek nebude výjimkou a můžu vám říct jen jedno - byl velice...

HRA: Plane Arcade - letecká akce

Jak jsem slíbil, postupně se podíváme na vítěze všech kategorií Becherovka Game 2004. Začneme sledovaným oddílem akčních her, kde zvítězil simulátor leteckých...

HRA: A.N.T.Z - logika s Becherovkou

Mám tu čest představit vám hru, která každého příznoivce logických záležitostí doslova chytne za srdce. Jmenuje se se A.N.T.Z a je skutečně zaslouženým vítězem...

Výběr článků

Načítám