Hlavní obsah

Premiéra nového PlayStationu je na spadnutí

Novinky, chm

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herní fanoušci mohou odpočítávat poslední hodiny do startu velké tiskové konference společnosti Sony. Na ní japonský elektronický gigant odhalí s největší pravděpodobností hned několik novinek. Hlavním tahákem večera má být nicméně nový PlayStation.

Foto: archív výrobce

Aktuálně nabízená televizní konzole PlayStation 4

Článek

Akce startuje v New Yorku ve středu odpoledne. V měřítku středoevropského času je to ale až ve středu večer. Novinky.cz budou akci sledovat a informace o zveřejněných novinkách přinesou v noci ze středy na čtvrtek.

Zástupci společnosti Sony zatím informace o žádných nových přístrojích neprozradili. Podle dřívějších informací zahraničních médií se však můžeme těšit na nový PlayStation. Server Polygon dokonce uvedl, že nové televizní konzole budou odhaleny hned dvě.

Jedna z nich bude extrémně výkonná, druhá pak má být pouhým vylepšením aktuálně nabízené čtyřky.

Rozšířená realita? Jasno bude večer

Šéf společnosti Sony Kazuo Hirai se pak nechal slyšet, že budoucnost vidí v rozšířené realitě. Je tedy vcelku možné, že večer se ukáže i nějaká další novinka, která se bude týkat chytrých telefonů či počítačových tabletů. Právě ty jsou totiž v současnosti využívány pro režimy rozšířené reality nejčastěji. [celá zpráva]

Velkou tiskovou konferenci na středeční večer svolala také společnost Apple. Jaké novinky přinese, se dozvíte v samostatném článku. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám