Hlavní obsah

Hry.cz nově nabízí recenze, tipy i triky

Novinky, mif

Téměř dva měsíce se testoval nový koncept portálu Hry.cz, ve středu jej společnost Seznam pustila do ostrého provozu. Nově zde lidé naleznou všechny důležité informace, které se jednotlivých herních titulů týkají. A to jak pro klasické počítače, tak pro konzole a mobilní zařízení, jako jsou tablety a chytré telefony.

Foto: www.hry.cz

Nové Hry.cz

Článek

„Při testování beta verze jsme, na základě zpětné vazby od lidí, neustále nový koncept ladili a upravovali vzhled i obsah. Díky tomu pravděpodobnost, že si každý vybere tu svoji hru, vzrostla na trojnásobek. A to je náš cíl,“ uvedl Marek Vacek, produktový manažer služby Hry.cz.

Foto: www.hry.cz

Nové Hry.cz

Na serveru lidé naleznou i recenze a tipy. „Redakce, složená z odborníků z Tiscali v čele s šéfredaktorem časopisu LEVEL Martinem Bachem, každý den připravuje nový obsah tvořený recenzemi novinek v herním světě, doporučeními, tipy a triky, jak na kterou hru. Obsah doplňuje pořad Games TV, kterým na internetové televizi Stream.cz provází herní guru Lukáš Grygar,“ uvedla PR specialistka společnosti Seznam.cz Táňa Lálová.

Foto: www.duelovky.cz

Duelovky.cz

Podle ní ale návštěvníci nepřijdou ani o původní obsah. „Fanoušci původního konceptu ale o nic nepřicházejí, zůstal totiž zachován na duelovky.cz,“ konstatovala Lálová s tím, že právě na tomto serveru lidé naleznou původní on-line tituly, které byly dříve na serveru Hry.cz.

Reklama

Související témata:

Související články

Hry.cz se změní k nepoznání

Společnost Seznam.cz v pátek spustila zcela novou verzi herního portálu Hry.cz. Ten už nebude sloužit pouze ke hraní jednoduchých on-line titulů, ale jako...

Výběr článků

Načítám