Hlavní obsah

Blizzcon 2015: Pořádná ukázka filmového Warcraftu a mnoho nových informací

Novinky, ryn

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už podeváté představuje herní studio Blizzard své hry na víkendové konferenci Blizzcon. Opět v kalifornském Anaheimu, kde se venkovní teplota pohybuje na příjemných 24 stupních Celsia. My jsme se letošního Blizzconu mohli zúčastnit a přinášíme první várku informací.

Foto: David Ryneš, Novinky

Blizzcon 2015

Článek

Letošní rok patří pro herní vývojáře z firmy Blizzard k těm nejlepším vůbec. Přišla nová dobrodružství do karetní hry Hearthstone, vyšla plná verze týmové akce se strategickými prvky – Heroes of the Storm, spustilo se testování jejich novinky Overwatch a vyjde dlouho očekávaný datadisk k legendární strategii Starcraft 2 s podtitulem Legacy of the Void a hlavně jsme se dočkali pořádné ukázky z filmového Warcraftu.

Foto: David Ryneš, Novinky

Mike Morhaime přivítal všechny návštěvníky Blizzconu

Nejdříve se na pódiu objevil ředitel společnosti – Mike Morhaime, aby přivítal všechny návštěvníky a následně pozval na pódium režiséra Duncana Jonese, který za obrovského křiku fanoušků nechal pustit první ukázku filmového Warcraftu.

Upoutávka na film WarcraftVideo: Legendary Pictures

Následně se debata stočila k legendární strategii Starcraft 2, ke které vychází 10. listopadu dlouho očekávaný datadisk, který završí trilogii příběhů s podtitulem Legacy of the Void. K samotnému Starcraftu byla vypuštěna informace, která potěší všechny fanoušky, a to, že vývojáři budou titul podporovat i nadále a na jaře příštího roku vyjde první balíček misí – Nova covert ops, kde se hráči ujmou této smrtící agentky.

Dále nesměly chybět ani nové informace k Heroes of the Storm. Do Nexusu přijdou tři noví hrdinové a jeden battleground. To největší lákadlo je však nový režim – Aréna, který vyjde příští rok.

Foto: David Ryneš, Novinky

Návštěvníci mohli narazit také na Lich Kinga z Warcraftu

Pak došlo na velice očekávanou střílečku Overwatch. Ta se nyní nachází v uzavřené betě, ale vyjde na jaře příštího roku v tzv. Origins edici a sběratelské edici jak pro osobní počítače, tak na herní konzole Xbox One a PlayStation 4. Hra bude obsahovat při vydání celkem 21 hrdinů a všechny mapy, které se do té doby dostanou i do uzavřené bety.

Ukázka ze hry OverwatchVideo: Blizzard Entertainment

Také nesmělo chybět ani povídání o veleúspěšné karetní hře Hearthstone. První epizoda přídavku s podtitulem League of Explorers vyjde již 12. listopadu.

Na konec přišel Chris Metzen, aby pohovořil o připravovaném datadisku Legion pro populární on-line hru World of Warcraft. Nastínil příběh o nově hratelné rase Demon Hunterech a zároveň odkryl intro filmeček ke hře.

Intro ke hře World of Warcraft: LegionVideo: Blizzard Entertainment

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám