Hlavní obsah

Nejroztomilejší hra roku? Malá hračka odhaluje nástrahy světa

Novinky, zgl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herní veletrh E3 se prakticky celý točil okolo zběsilých stříleček a válečných akcí s poutavou grafikou, které jsou však určeny až pro starší hráče. Tituly pro nejmenší zůstaly tak trochu v pozadí. Příliš mediálního zájmu nevzbudil ani titul Unravel a je to rozhodně škoda, protože jde o jednu z nejroztomilejších her roku.

Upoutávka na hru UnravelVideo: Electronic Arts

 
Článek

Celá hra se točí okolo Yarnyho – malého roztomilého stvoření, které je stvořeno z červeného klubka nitě. Hlavní hrdina titulu Unravel bude bojovat s nepohostinným světem a všemi nástrahami, které skrývá.

Hráč tak bude muset v této plošinovce vyřešit nejrůznější hádanky, například jak se dostat z uzamčené místnosti, ale zároveň bude muset také unikat nepřátelům – křečkovi i vráně. A to vše s velmi poutavou pohádkovou grafikou.

Za novým titulem Unravel stojí Electronic Arts. Nabízet jej bude pro klasické počítače s Windows, ale i pro herní konzole PlayStation 4 a Xbox One. Otazník však zatím visí nad přesným datem dostupnosti.

Další zajímavé tituly z herního veletrhu E3 naleznete v našem dřívějším článku. [celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám