Hlavní obsah

Muž hrál tři dny nonstop na počítači. Nepřežil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kao-siung

Prakticky bez přestávky hrál tři dny v kuse dvaatřicetiletý Tchajwanec počítačové hry v internetové kavárně na jihu země. Pro jeho organizmus to bylo ale tak vyčerpávající, že na místě zemřel. Jde o druhý podobný případ od začátku letošního roku, informovala dnes agentura AFP.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Muže našla obsluha, jak bezvládně sedí v křesílku v kavárně ve městě Kao-siung. Ostatní hosté si údajně mysleli, že jen usnul, a nevěnovali mu žádnou pozornost. Pak si ale člen personálu všiml, že nedýchá; zavolal proto záchranku, která muže odvezla do nemocnice. Tam ale mohli už jen konstatovat smrt. Podle lékařů mu selhalo srdce.

Není jasné, jakou hru muž v době své smrti hrál - podle tchajwanských sdělovacích prostředků šlo o neupřesněnou "střílečku".

Na Nový rok zemřel v internetové kavárně v Tchaj-peji osmatřicetiletý muž, který hrál počítačové hry pět dní v kuse. Podle policie v obou případech úmrtí v jejich těsné blízkosti ostatní hosty nijak nevzrušilo a pokračovali v hraní, i když stolky obětí obklopili vyšetřovatelé, aby shromáždili důkazy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám