Hlavní obsah

The Amazing Spider-Man 2: pavoučí muž nové kousky neukáže

Novinky, ryn

Spider-Man je s hráči na televizních obrazovkách už nějakou dobu. Herních adaptací s tímto superhrdinou vzniklo už mnoho, ale minulý díl dokázal, že je pro pavoučího muže stále místo v herním světě. Dokázalo pokračování splnit vyšší očekávání?

BEZ KOMENTÁŘE: Upoutávka na hru The Amazing Spider-Man 2Video: Activision

 
Článek

Titul se odehrává dva roky po vraždě strýce Bena, kdy hlavní hrdina Peter Parker v roli Spider-Mana stále hledá strýcova vraha. To jej dostane k mafii, která dodává zbraně pouličním gangům, ale také k informaci o vraždě strýce.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry The Amazing Spider-Man 2

Náplň dalšího herního Spider-Mana je totožná s minulým dílem. Hráč musí v roli slavného superhrdiny osvobodit Manhattan od všech zločinců řádících v tomto městě, k tomu se mu do cesty připletou také ikoničtí záporňáci. Přijde tak na scénu slavný Kingpin, lovec Kraven nebo Černá Kočka.

Souboje jsou stejné jako v předchozím díle, kdy hráč zasadí pár ran, poté uhne soupeřově výpadu a opět několika ranami protivníka dorazí. Místy hra nabídne pasáže, kde je nutné se plížit a potichu eliminovat jednoho protivníka po druhém.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry The Amazing Spider-Man 2

Technické zpracování se nijak od posledního dva roky starého dílu také nezměnilo. Manhattan je docela hezky zpracován, ale v dnešní době je vizuální dojem spíše průměrný.

Amazing Spider-Man se stal naprosto průměrným pokračováním bez sebevětší inovace a tak zaujme pouze skalní fanoušky superhrdiny nebo původní hry. Titul vychází pro osobní počítače, konzole staré generace Xbox 360, PlayStation 3 a také pro novou generaci konzolí Xbox One a PlayStation 4.

HODNOCENÍ: 5/10

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám