Hlavní obsah

Konzole Sony PlayStation 4 dorazila do Česka. Ceny startují na 10 500 Kč

Novinky, mif

V České republice a dalších evropských státech se v pátek začala oficiálně prodávat nová televizní konzole PlayStation 4. Doporučená prodejní cena činí 10 790 Kč, na internetu je ale novinka nepatrně levnější. Vyplývá to z informací nákupního rádce Zboží.cz, který provozuje společnost Seznam.cz.

Ukázka příslušenství a her pro PlayStation 4Video: Sony

 
Článek

Nejlevněji je podle Zboží.cz možné PlayStation 4 zakoupit za 10 380 Kč. Najdou se ale i případy, kdy si obchodníci konzoli cení na více než 16 tisíc korun.

Foto: archív výrobce

PlayStation 4

Novinka od Sony slibuje vyšší výkon, inteligentnější ovládání i systém. Například místo dlouhého zapínání je k dispozici jakýsi režim spánku, ze kterého se konzole probudí za pár vteřin.

Foto: Sony

PlayStation 4

Zajímavostí jsou také sociální funkce. Ve hrách se budou moci připojit k uživatelům jejich přátelé a poradit, jak obejít v titulu slepou uličku. Sony pro tyto účely vytvořilo vlastní sociální síť. Samozřejmostí je i přístup na Facebook či Twitter.

Foto: Sony

PlayStation 4

Foto: Sony

PlayStation 4

Vylepšení se dočkal i herní ovladač Dualshock 4. Ten se na první pohled příliš neliší od svého předchůdce, disponuje ale navíc dotykovou plochou pro pohodlnější ovládání her i pohyb v menu. Součástí ovládacího systému je i dvojice kamer. [celá zpráva]

Foto: Sony

PlayStation 4

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám