Hlavní obsah

Herní revoluce: Konzole zadarmo a stovky her za pár dolarů

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost BlueStack přišla už v květnu s ambiciózním projektem, který by měl od základu změnit herní průmysl. Lidé získají stovky her jen za měsíční poplatek několika dolarů. Nyní se rýsují i detaily ohledně samotných herních zařízení. Základní model bude distribuován zadarmo.

Foto: BlueStacks

Gamepop Mini je velká jako krabička cigaret.

Článek

V rámci předobjednávky jsou již nyní k dispozici dvě konzole. Kromě základního modelu Gamepop Mini, který je velký jako krabička cigaret, je na výběr ještě verze bez přídomku Mini. Ta zaujme především nevídaným vzhledem. Tvůrci totiž jednoduchou krychli postavili na jeden z vrcholů.

Foto: BlueStacks

Konzole BlueStacks Gamepop

Oba modely jsou postaveny na podobných součástkách jako chytré mobilní telefony a počítačové tablety, přesnou hardwarovou specifikaci ale zatím výrobce neupřesnil. K televizoru se konzole připojují prostřednictvím HDMI konektoru.

Zatímco Gamepop Mini nestojí ani korunu, větší model vyjde na 129 USD (2500 Kč). K oběma konzolím se váže měsíční předplatné ve výši 7 USD (140 Kč), jehož uhrazením lidé získají přístup k více než 500 placených her.

Foto: BlueStacks

Obě konzole je možné předobjednávat na stránkách výrobce.

Nutno podotknout, že novinky jsou postaveny na operačním systému Android, a tak další stovky her si budou moci majitelé užívat zadarmo. Výrobce navíc počítá s tím, že nové placené hry by v rámci paušálu měly přibývat každý měsíc.

Gamepop i verzi s přídomkem Mini je možné předobjednávat na stránkách společnosti BlueStack. V obou případech je součástí balení i bezdrátový ovladač. Tvůrci počítají i s vývozem mimo USA – klidně i do České republiky, za to si však zájemci připlatí 400 Kč v rámci poštovného a balného.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám