Hlavní obsah

Legendární Rayman je zpátky

Novinky, zgl

První verze hry Rayman vznikla před 15 lety. Před koncem loňského roku se začala prodávat novinka s přídomkem Origins, která nově po verzích pro počítačové sestavy a televizní konzole Xbox 360 od společnosti Microsoft, Sony PlayStation 3 a Nintendo Wii vychází také pro nový kapesní herní systém PlayStation Vita. Kromě legendárního Raymana se hráči mohou těšit i na řadu původních postav ve 12 unikátních prostředích.

Rayman Origins pro PlayStation Vita

 
Článek

„Je tomu 15 let od vydání první hry s Raymanem. Objevíte původní kořeny Raymana a vrátíte se zpátky na začátek. Čeká na vás bohatý svět s více než 100 charaktery ve více než 60 levelech pro všechny bez rozdílu věku či pohlaví. Odemknutím nových schopností objevíte navíc skryté cesty a tajemství,“ uvedla Veronika Brožová ze společnosti ConQuest.

Foto: Novinky

Rayman Origins

Samozřejmě nechybí ani řada napínavých soubojů, ať už se bavíme o horských golemech, zlých masožravkách nebo obrovských růžových obludách se stovkami očí. Vedle hry pro jednoho hráče je k dispozici také multiplayer, při kterém se mohou přidat další tři odvážlivci. Ti mohou napínavý děj navíc kdykoliv opustit, aniž by to mělo vliv na ostatní.

Foto: Novinky

Rayman Origins

Podle tuzemského srovnávače cen Zboží.cz, který provozuje společnost Seznam.cz, se cena hry Rayman Origins pro kapesní herní konzoli PlayStation Vita pohybuje okolo tisíce korun. Nejlevněji ji je možné pořídit za 923 Kč.

Foto: Novinky

Rayman Origins

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám