Hlavní obsah

Demo fotbalového simulátoru FIFA 12 je ke stažení zadarmo

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Očekávaný fotbalový simulátor FIFA 12 by měl oficiálně vyjít až 30. září. Vyzkoušet všechny novinky však hráči mohou již nyní, protože společnost Electronic Arts (EA) uvolnila zdarma ke stažení hratelnou demo verzi. Ta obsahuje taktické bránění, precizní driblink i novou inteligenci hráčů.

Článek

Změn je v novém pokračování hned několik. „Abychom vytvořili nejautentičtější hru ze série FIFA všech dob, potřebovali jsme novou technologii, která by nám pomohla naši vizi realizovat. Fanoušci okamžitě uvidí, ale především přímo pocítí, jaký význam nový Player Impact Engine má,“ uvedl producent série FIFA Kaz Makita.

Díky nové technologii působí hra daleko reálnějším dojmem. „Impact Engine neustále v reálném čase zpracovává a vyhodnocuje každý kontakt hráčova těla a je tak schopen produkovat nekonečné množství přirozených a autenticky působících variant vyústění každé kolize. Hráči působí na hřišti dynamičtějším dojmem, při každém osobním souboji se snaží soupeře odstrčit a rychleji se vzpamatovávají z lehčích střetů,“ vysvětlil Petr Prošek ze společnosti EA.

FIFA 12 se na pultech obchodů objeví letos na podzim ve verzích pro PlayStation 2 a 3, Xbox 360, Nintendo Wii a 3DS, PlayStation Portable, iPod Touch, iPhone a iPad. Stahovat demo FIFA 12 je možné pro televizní konzole Xbox 360 a PlayStation 3 prostřednictvím PS network, respektive Live Marketplace. Verze pro PC je k dispozici na stránkách EA.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám