Hlavní obsah

Kinect Disneyland Adventures: pohádkové dobrodružství

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na oblíbené pohádkové motivy sází hra Kinect Disneyland Adventures, ve které hráči narazí na obávané Piráty z Karibiku, zmatenou Alenku v Říši divů nebo Petra Pana. K ovládání hry je přitom využíván interaktivní systém Kinect od Microsoftu ve spojení s televizní konzolí Xbox 360.

Článek

Kinect dokáže díky dvěma infračerveným čidlům a citlivému mikrofonu snímat pohyb člověka před televizí a přenést jej do hry. Při soubojích tak například stačí, aby hráč máchnul rukou proti obrazovce, a čidla automaticky přenesou úder do hry.

Hra Kinect Disneyland Adventures by se měla začít prodávat na konci letošního roku za cenu okolo 1000 Kč. Pohádkový svět si přitom budou moci užít výhradně majitelé televizních konzolí Xbox 360. Pro jiné platformy hra k dispozici totiž nebude.

Do konce roku plánují vývojáři představit ještě několik dalších zajímavých titulů pro pohybový senzor Kinect. Řeč je například o Dance Central 2, Kinect Sports: Season Two, Kinectimals: Now with Bears či Forza Motorsport 4. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám