Hlavní obsah

Star Wars The Old Republic: vesmírné souboje dobra a zla

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hra Star Wars The Old Republic by se dala označit za jednu z nejočekávanějších her letošního roku. Ještě ani nevyšla, a od kritiků z celého světa a prestižních zahraničních serverů nasbírala téměř stovku ocenění, která byla udělena na základě testovacích verzí a ukázkových videí. Finální verze hry totiž zatím ještě není k dispozici.

Článek

Příběh hry Star Wars The Old Republic se inspiruje ve své filmové předloze. Děj začíná tisíc let před vzestupem Darth Vadera, kdy galaxií zmítá studená válka. Hráči se budou muset hned na začátku rozhodnout, zda chtějí bojovat za stranu dobra nebo zla, respektive za Sithské impérium či Galaktickou republiku.

Foto: Novinky

Star Wars The Old Republic

Hrát přitom budou moci za jednu z legendárních postav – Jedi Knight, Jedi Consular, Smuggler, Trooper, Bounty Hunter, Imperial Agent, Sith Inquisitor a Sith Warrior.

Foto: Novinky

Star Wars The Old Republic

„Star Wars The Old Republic staví na tradičních prvcích MMO žánru, ale k objevování rozsáhlého světa, propracovanému vývoji postav a zábavnému soubojovému systému přidává navíc silný příběh,“ uvedl mediální zástupce společnosti EA Petr Prošek.

Foto: Novinky

Star Wars The Old Republic

Na trhu by se hra Star Wars The Old Republic měla objevit v předvánočním čase za cenu okolo 1200 Kč. Za tuto cenu jí i některé tuzemské obchody nabízejí v rámci předobjednávky.

Foto: Novinky

Star Wars The Old Republic

Reklama

Výběr článků

Načítám