Hlavní obsah

Ochutnávka ze hry NHL 12: boj o Stanleyův pohár

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stejně jako každý rok se i letos mohou fanoušci těšit na nový díl hokejového simulátoru NHL. Ten bude obsahovat několik zajímavých novinek. Vedle realističtějších reakcí hokejistů se mohou hráči těšit i na lepší grafiku a inteligentnější soupeře.

Článek

Hra NHL 12 bude obsahovat tři herní režimy: Rychlá hra, Be A Pro a Hockey Ultimate Team. „V rychlé hře si hráči připomenou letošní finále Stanleyova poháru, konkrétně třetí třetinu sedmého zápasu mezi týmy Boston Bruins a Vancouver Canucks,“ prozradil mediální zástupce EA Petr Prošek.

Foto: Novinky

NHL 12

„V přepracovaném režimu Be A Pro si hráči budou muset s vlastními postavami hokejistů vysloužit každé střídání na ledě kvalitní hrou, tvrdými zákroky a důležitými góly. Novinkou v NHL 12 je možnost simulovat dobu mezi jednotlivými střídáními,“ konstatoval. Posledním herním režimem bude Hockey Ultimate Team.

Foto: Novinky

NHL 12

„V něm je úkolem hráče sbírat balíčky karet, vybudovat od základu vlastní tým z nejlepších talentů Canadian Hockey League i American Hockey League a vytrénovat z nich budoucí hvězdy, nebo začít okamžitě vyhrávat poté, co angažuje současné hvězdy NHL,“ dodal Prošek.

Foto: Novinky

NHL 12

NHL 12 bude k dispozici pro televizní konzole PlayStation 3 a Xbox 360. Někteří odborníci hru už nyní nabízejí v předobjednávce za cenu okolo 1200 Kč, oficiálně se však na pultech obchodů objeví až 9. září.

Foto: Novinky

NHL 12

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám