Hlavní obsah

Zběsilé automobilové závody ve hře Forza Motorsport 4

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na veletrhu Gamescom v Kolíně nad Rýnem představila společnost Microsoft v pořadí již čtvrté pokračování oblíbené série automobilových závodů Forza Motorsport. Novinka, která by se na pultech obchodů po celém světě měla objevit letos v říjnu, sází na povedenou grafiku i nové interaktivní ovládání se systémem Kinect.

Článek

Novinek je ve hře Forza Motorsport 4 hned několik. Hráči si například budou moci vyzkoušet nový model sportovního BMW M5 pro rok 2012. Těšit se mohou i na nový okruh Hockenheim Ring.

Největší inovací je ale využití herního sytému Kinect, který dokáže společně s televizní konzolí Xbox 360 přenášet pohyby hráče do hry. Ve hře se tak stačí podívat směrem na zpětné zrcátko a obraz se plynule posune stejně, jako byste seděli ve skutečném autě.

Od představení hry Forza Motorsport 3 uplynuly dva roky. Tehdy hra výrazně zvedla laťku automobilových závodů. Fanoušci chválili hlavně skvělou HD grafiku, velice realistickou fyziku, či širokou nabídku vozů, s nimiž je možné závodit.

Foto: Novinky

Ukázka ze hry Forza Motorsport 3

Ve Forze se totiž jako v jednom z prvních titulů objevily vozy SUV. Nabídka přitom byla velice široká - od Range Roveru Supercharged až po Porsche Cayenne S. Fanoušci hry tak napjatě očekávají, čím je pokračování překvapí tentokrát.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám