Hlavní obsah

Golf s Tigerem Woodsem se stěhuje z televizních konzolí do počítačů

Úspěšný golfový simulátor Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters, který je určen herním konzolím PlayStation 3, Wii a XBox 360, vyjde v září také ve verzích pro PC a Mac. V úterý to uvedli zástupci společnosti Electronic Arts (EA).

Článek

„V rámci rozšiřování našeho golfového portfolia nás velice těší, že můžeme nabídnout zážitky z turnaje Masters a golfového klubu Augusta National také uživatelům PC a Maců,“ uvedl Mike Taramykin z EA.

A podle zkušeností z herních konzolí se mají fanoušci opravu na co těšit. Na PlayStation 3 je obraz v HD rozlišení, zvuk v Dolby Digital, podporuje bezdrátový headset a především je možné stejně jako v předchozí verzi hru ovládat pomocí pohybového ovladače PlayStation Move, čímž je dosaženo velmi věrohodného pocitu hraní. [celá zpráva]

Pro hráče je po on-line přihlášení se do hry připravena možnost vydat se na rychlou hru nebo jít za vysněným cílem a vyhrát The Masters, který se hraje už od roku 1934 a je v reálném životě honorován částkou 7 500 000 amerických dolarů, tedy asi 130 miliónů korun.

Po vybrání Road to The Masters je vám nabídnuta možnost začít hrát první utkání, prohlédnout si zajímavé reálné momenty turnaje od roku 1935 až po rok 2010, vybrat si po dobrých výsledcích vlastního sponzora, dokoupit si lepší vybavení v golfovém shopu nebo se postarat o svou kariéru.

Samozřejmostí je i výběr hráče, za kterého budete hrát. Může to být jedna z hvězd jako Tiger Woods, Chris DiMarco, Jim Furyk, Ian Pouler, Justin Rose, Adam Scott, Camilo Villegas a další úspěšní golfisté, nebo si můžete vytvořit vlastní profil díky nahrání fotografie.

„Součástí každé kopie Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters je navíc i tříměsíční předplatné webové hry PGA Tour Online. Jako privilegovaní členové mají hráči přístup k dalším funkcím jako rozšířený multiplayerový režim, dalších 14 hřišť nebo skupinové turnaje,“ uvedl mediální zástupce EA Petr Prošek.

Kompletní recenzi hry Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters naleznete ZDE.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám