Hlavní obsah

Konečný souboj dobra a zla ve hře Harry Potter a Relikvie Smrti 2

Novinky, mif

Společně s filmovou premiérou nového pokračování dobrodružství s Harry Potterem se na pultech obchodů minulý týden objevil také poslední díl herní ságy Relikvie Smrti 2. Ústřední postavou je samozřejmě čarodějnický učeň Harry Potter, jehož musíte provést hrou ve smrtelných soubojích.

Článek

V ochodech se hra Harry Potter a Relikvie Smrti 2 prodává ve verzích pro PC, Microsoft Xbox 360, Sony PlayStation 3, Nintendo Wii a DS. Varianta pro PC vyjde na 1000 Kč, zatímco za konzolové tituly zájemci zaplatí 1300 korun.

Děj prvního dílu, který vyšel minulý rok, začal v okamžiku, kdy se Harry, Ron a Hermiona vydávají na pátrací výpravu po zdroji Voldemortovy nesmrtelnosti a moci — viteálů. Zničit všechny viteály je cílem i druhého pokračování.

„Postupně navštíví všechny známé i dosud neznámé lokality a jejich kroky budou směřovat k nevyhnutelnému epickému střetu mezi dobrem a zlem, jehož výsledek rozhodne o osudu kouzelnického světa a školy v Bradavicích,“ uvedl Petr Prošek ze společnosti Electronic Arts.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám