Hlavní obsah

Ochutnávka ze hry Deus Ex: Human Revolution – vzpoura lidstva

Novinky, mif, hlw

Na největším světovém herním veletrhu E3 v Los Angeles byl představen nový trailer k očekávané hře Deus Ex: Human Revolution. Do nového pokračování vkládají fanoušci velké naděje, protože první díl série vydaný v roce 2000 byl výborný a oprávněně sklidil nejvyšší hodnocení.

Článek

Deus Ex: Human Revolution bude akční RPG hra z technologicky vyspělé budoucnosti. Z budoucnosti, kde je pro vyvolené běžné mít technologicky upravené tělo. Hlavní hrdina Adam Jensen je vedoucí ochranky velké biotechnologické společnosti.

Foto: Square Enix, Novinky

Deus Ex: Human Revolution

Ve světě Deus Ex jsou ale také protestanti, kteří odmítají technologické úpravy lidí. Dostanou se do laboratoří společnosti, které zničí a vědce zabijí. Adam tomu chce zabránit, ale je smrtelně raněn a pro přežití musí být biotechnologicky upraven.

Foto: Square Enix, Novinky

Deus Ex: Human Revolution

Tvůrci slibují stejně jako u původního Deus Ex velké možnosti vývoje postavy, resp. dovedností. Nemá chybět ani více možností vyřešení každého úkolu. Dokonce by mohly mnohé situace jít řešit stealth stylem, tedy bez výstřelu a vše potichu. Nebudou chybět ani krátké hádanky na vyřešení.

Foto: Square Enix, Novinky

Deus Ex: Human Revolution

Hra Deus Ex: Human Revolution bude k dispozici na konci srpna pro PC i televizní konzole Xbox 360 a PlayStation 3. Novinka se již nyní prodává v některých obchodech v rámci předobjednávky za 900 Kč (verze pro PC), respektive 1300 Kč (varianta pro televizní konzole).

Foto: Square Enix, Novinky

Deus Ex: Human Revolution

Reklama

Výběr článků

Načítám