Hlavní obsah

Nejlepší hráči změřili síly na Mistrovství České republiky v počítačových hrách

Novinky, Miloslav Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Minulý víkend se v Seči u Pardubic uskutečnil první ročník Mistrovství České republiky v počítačových hrách (MČR), který navazuje na slavnou éru šampionátů v rámci brněnského veletrhu Invex. Sjely se na něj téměř dvě stovky nejlepších hráčů z České a Slovenské republiky.

Článek

„Celkem 168 nejlepších hráčů změřilo síly v populárních počítačových hrách FIFA 11, Counter-Strike 1.6, Counter-Strike: Source, StarCraft 2 a TrackMania: Nations,“ uvedl Petr Prošek ze společnosti Electronic Arts.

„Turnaji ve fotbalové hře dominoval Jan „CZZZECH“ Vilímek, který se chopil manšaftu Francie, po celou dobu neokusil jedinou porážku a po lítém boji s Janem „Snkrjan“ Šenkýřem v dresu Realu Madrid si nakonec odnesl titul mistra ČR ve FIFA 11,“ dodal.

Hráči nesoutěžili pouze o poháry z prvních tří míst, pro nejlepší byly také připraveny hodnotné ceny od společností Electronic Arts, NVIDIA, HAL3000, Intel, Toshiba a Gigabyte.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám