Hlavní obsah

Podle legendární herní ságy Mass Effect bude natočen dobrodružný sci-fi film

Novinky, Miloslav Fišer

Společnost FUNimation a Electronic Arts společně natočí nový film na motivy legendární herní ságy Mass Effect. Jeho děj se bude odehrávat v obrovských prostorách vesmíru hemžících se nebezpečnými mimozemšťany a dosud neznámými záhadnými planetami.

Článek

„V posledních několika letech jsme představili různé části světa Mass Effect prostřednictvím několika médií. Rozšíření příběhů v oblasti anime filmu je pro nás další skvělou příležitostí,“ uvedl výkonný producent série Mass Effect Casey Hudson, který se ujme stejné funkce i při výrobě filmu.

„Vznik tohoto filmu umožňuje především existence obrovské a nesmírně oddané komunity hráčů série Mass Effect. Vedle již běžící produkce videa Dragon Age se velmi těšíme na další projekt s týmem studia BioWare a otevření další kapitoly v tomto báječném sci-fi světě,“ řekl Gen Fukunaga, prezident a výkonný ředitel FUNimation.

Produkční práce na novém anime filmu jsou již v plném proudu. Na plátnech kin by se měl objevit už příští rok.

Nelítostné hvězdné souboje 

V obchodech se aktuálně prodává druhý díl série Mass Effect, který je od ledna nově nabízen i pro televizní konzoli PlayStation3 od Sony. Dříve byla tato populární RPG střílečka dostupná ve verzích pro PC a Xbox 360. [celá zpráva]

V temné druhé kapitole byla právě poražena Sarenova gethská armáda zla a lidé, kteří se stále snaží o vydobytí lepší pozice v rámci galaxie, nyní musejí čelit ještě většímu riziku.

„Jsme velmi nadšení a hrdí, že nyní můžeme majitelům konzolí PlayStation 3 otevřít bránu do bohatého a neklidného světa Mass Effect, kde začnou utvářet příběh prostřednictvím vlastních rozhodnutí,“ uvedl Casey Hudson, výkonný producent série Mass Effect.

Mass Effect 2 na PlayStation 3 vyjde na 1250 Kč. Za variantu pro PC zaplatíte 500 Kč, verze pro konzoli Xbox 360 stojí 800 korun.

Reklama

Výběr článků

Načítám