Hlavní obsah

Legendární hra Battlefield dostane třetí pokračování

Novinky, Miloslav Fišer

Společnost Electronic ARTS (EA) ohlásila uvedení v pořadí již třetího pokračování akční série Battlefield, která je jednou z nejoblíbenějších on-line stříleček současnosti. Na oblibě jí neubírá ani fakt, že druhá verze vyšla již před šesti lety.

Článek

EA zatím drží všechny informace o hře pod pokličkou. Jediné, co zatím zveřejnila, je první trailer Battlefieldu 3. I z něj se ale můžeme dozvědět několik zajímavých informací.

Například, že děj hry opět přinese atmosféru strhující bitvy. Grafika bude velice realistická, a to díky použití nového herního enginu Frostbite 2, na kterém pracoval vývojový tým DICE. EA slibuje „mimořádně realistické ztvárnění destrukce a drsný bojový herní systém“.

Výsledkem by měla být dramatická pohlcující bojová akce ztvárněná z vlastního pohledu. „V jednu chvíli budete pochodovat z vrcholu kopce, naslouchat ozvěnám střelby v dálce a obdivovat záblesky na oblacích kouře z motorů raket země-vzduch, které míří na nebe nad městem, na něž se chystáte zaútočit. V dalším okamžiku se pak octnete na ponuré ulici, v obklíčení, v boji o vlastní život – napjatě sledujete všechny směry, odkud může hrozit nebezpečí, při mrazivém vědomí toho, že zeď, za níž se kryjete, může být současně vaší spásou i prokletím,“ uvedli zástupci EA na svých internetových stránkách.

Battlefield 3 bude k dispozici pro televizní konzole Xbox 360 a PlayStation 3 i pro PC sestavy. Na trhu by se měl objevit ještě tento rok, informace o ceně zatím nejsou známy.

Reklama

Výběr článků

Načítám