Hlavní obsah

Dead Space 2: hororová hra pro dospělé nově i na iPadu

Novinky, Miloslav Fišer

Společnost Electronic Arts začala v pátek na tuzemském trhu prodávat pokračování populárního herního titulu Dead Space. Druhý díl slibuje zajímavou hororovou zápletku s brutálními akčními scénami. Nově bude hra vedle televizních konzolí a PC dostupná také ve verzi pro iPad, iPhone a iPod Touch.

Článek

Hlavní postavou titulu Dead Space 2 je opět Issac Clark. Ten bude bojovat s velkou přesilou mimozemšťanů - nekromorfů. Pomoci k vítězství by mu měl bohatý arzenál vyspělých zbraní.

Foto: Novinky

Dead Space 2

„Po několika letech čekání nás nesmírně těší, že můžeme představit další sérii dobrodružství ve světě Dead Space. Garantujeme vám skutečnou hrůzu a strach," uvedl Steve Papoutsis, výkonný producent studia Visceral Games.

Foto: Novinky

Dead Space 2

"Zavítáte do zcela nových prostředí, vyzkoušíte si nové zbraně, a dokonce ovládání letu ve stavu beztíže. Zažijete také bitvy z pohledu druhé strany, když si v multiplayeru zvolíte hru za nekromorfy, což je absolutní novinka,“ dodal.

Foto: Novinky

Dead Space 2

Herní titul Dead Space 2 je v prodeji ve verzi pro PlayStation 3, Xbox 360 a PC. Verze pro televizní konzole vyjde na 1200 korun, zatímco za variantu pro počítačové sestavy zájemci zaplatí 700 Kč. Speciálně upravená verze pro iPad, iPhone a iPod Touch vyjde na necelých 200 korun.

Reklama

Výběr článků

Načítám