Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Persian Puzzle – starověká skládačka

Novinky, Radovan Blažek

Ve snaze alespoň po jakési originalitě přijdou vhod i tak obskurní náměty, jako je historie Persie. Nicméně i to se v atraktivním podání mění v celkem zábavnou věc.

Článek

Asi uhodnete, že před sebou máme další hru od GameTopu, kde je základním principem hledání alespoň tří stejných kamenů na hrací ploše. Ovšem pozor, způsob, jakým tak činit, prošel docela zásadní úpravou.

Namísto postupného a pomalého otáčení jednotlivých dvojic budete stejnobarevné symboly označovat přímo myší. Celá hra se tak neuvěřitelně zrychlí a získá jistý nádech dynamiky, který až doposud tomuto žánru chyběl. Samozřejmě nechybí ani pořádná porce nejrůznějších bonusů, které hru také oživují. Zvláště pak proto, že jsou trochu jiné, než jsme byli zvyklí, což souvisí s odlišným konceptem hraní.

Vše je, jak už bývá u GameTopu zvykem, zabaleno do atraktivního podání, které má dokonce i mírné vzdělávací ambice vážící se ke starověké historii Středního východu.

DOWNLOAD, homepage, 23 MB, 7/10

Reklama

Související články

Videohra Alien Arena 2011 – znova a zase lépe

Jedním z vrcholů sezóny všech milovníků first person akcí patří bezesporu vydání nového ročníku Alien Areny. I když jsme se letos nedočkali žádných převratných...

Výběr článků

Načítám