Hlavní obsah

Revoluční konzole má dva dotykové displeje a přizpůsobí se hře

Právo, Novinky, svj, mif

Největší veletrh spotřební a výpočetní techniky na světě Consumer Electronics Show (CES) byl zasvěcen jedinému – počítačovým tabletům. Jedním z nejzajímavějších byla novinka od společnosti Razer, která nad ostatními vyniká především díky tomu, že má dva dotykové displeje.

Foto: Novinky

Razer Switchblade

Článek

Počítačový tablet Razer Switchblade je v podstatě hybridní tablet/netbook, který je určen především pro hraní her. Tato přenosná herní konzole o velikosti 172 x 115 x 25 mm nabídne sedmipalcovou dotykovou obrazovku a zároveň dynamickou klávesnici tvořenou LCD displejem. Ten je překrytý průhlednými klávesami, jejichž rozvržení a popis se mění automaticky s tím, jakou hru člověk zrovna hraje.

Foto: Novinky

Razer Switchblade

Revoluční novinku pohání procesor Intel Atom a operační systém Windows 7, ve vybavení pak nechybí 3D grafika, WiFi, připojení na 3G internet, USB 3.0 port či miniHDMI výstup.

Zatím jde sice jen o koncept, ale vzhledem k tomu, že získal od serveru CNet People’s Choice Award (Cenu veřejnosti), zřejmě nebude dlouho trvat a také se brzy v obchodech objeví.

Reklama

Výběr článků

Načítám