Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Under The Garden – boj o přežití

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pro někoho může být zahrada za domem jen bezvýznamný kus půdy, pro někoho mnohem menšího je to však nebezpečné území, kde musí každý den svádět boj o to nejcennější – o život.

Článek

Problém je v tom, že na oné zahradě zuří krutá zima – pobyt venku vás tak velmi rychle připravuje o zdraví a také o schopnosti. Hlavním úkolem bude tedy postavit si přístřešek, nejdříve si ale na něj musíte opatřit dřevo. Pak přijde na řadu lovení zvěře, udržování ohně a spousta dalších drobností, které dělají život v divočině alespoň trochu snesitelný.

Ačkoli podle obrázků vypadá hra docela primitivně, jejím kladem je obrovská propracovanost. Herní postava má velkou volnost v tom, co bude provádět a množství předmětů nebo činností vás také určitě překvapí. Někdy hraní připomíná zapeklitou adventuru, jindy zase docela akční plošinovku.

A co je ještě lepší – nejste svázáni žádným nalinkovaným příběhem. Jak se s jednoduchým úkolem – přežít – vyrovnáte, záleží jen na vás. Můžete tak zkoušet různé strategie a bavit se neustále znovu a znovu.

DOWNLOAD, homepage, 10 MB, 8/10

Reklama

Související články

Videohra Alien Swarm – mimořádný zážitek

Taková hra přijde jen několikrát do roka. Původně placený titul snese srovnání s lehkým nadprůměrem komerční produkce – kvůli tomu se vyplatí překonat i pár...

Výběr článků

Načítám