Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Cloud 9 – rychlost především

Novinky, Radovan Blažek

Závody futuristických vznášedel na cizí planetě – na takové jednoduché myšlence už byla postavena spousta her s různými kvalitami. Tato je někde v lehkém nadprůměru.

Článek

Posuzování těchto her je jako pomyslné přikládání kladů a záporů na pomyslné misky vah. Jmenujme tedy nejdříve vlastnostmi, ke kterým bychom přidali znaménko mínus. Nalezneme zde všehovšudy jednu trať. A ani na ní nečekejte nějaké příliš zábavné závodění plné vystřelených raket a jiných kratochvílí.

Na druhou stranu je potřeba pochválit vynikající pocit rychlosti, ačkoli grafika na jednotlivých snímcích nevypadá nijak excelentně. A asi největší předností celé hry je pak hraní dvou lidí na jedné obrazovce. Tedy pokud máte někoho při ruce.

Více než cokoli jiného čiší ze hry dojem, že by potřebovala ještě pár (desítek) hodin práce a mohl by z ní být velice slušný kus. Takhle se jen jako malá světluška mihne v přeexponované kategorii „na chvilkové pobavení“.

Reklama

Související články

Videohra Lost City of Z – výlet do přírody

Nebudou to ovšem české luhy a háje, nýbrž rovnou povodí Amazonky v celé své kráse a monumentálnosti. Když se zde ztratíte, najít cestu zpátky není jen tak.

Výběr článků

Načítám