Hlavní obsah

Videohra Hyperballoid 2 – arkanoid po tisící a jinak

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdy jste naposledy hráli nějaký klon Arkanoidu? Pokud to nebylo včera nebo minulý týden, pak byste si tuto nesmrtelnou klasiku mohli užít znova – ve velmi kvalitním provedení.

Článek

Pokusme se nyní shrnout hlavní body, proč je právě toto zpracování hodné naší přízně. Jako první nás do očí udeří grafika. Ta není nijak extrémně přeplácaná a ani nehýří zbytečně barvami, nýbrž své přednosti odhaluje postupně: jde o ohromnou variabilitu jednotlivých prostředí, které se prakticky s každou novou úrovní mění.

To však není jediné překvapení, které na vás při hraní čeká. I samotný průběh hry přináší neustálé novinky, kterým je třeba se přizpůsobovat. Ať už se jedná o netradiční rozstřely, podivné chování kostek anebo zcela neočekávané a neznámé bonusy, nic z toho vám nedovolí začít se nudit.

Nejnižší obtížnost navíc přichází s tak pomalou rychlostí, že si na své přijdou i ti, kteří se podobným hrám právě z důvodů rychlosti dříve vyhýbali. Podtrženo sečteno: i když nenarazíme na nic extrémně originálního, celková vyváženost pasuje toto ztvárnění hodně vysoko.

DOWNLOAD, homepage, 52 MB, 8/10

Reklama

Související články

Videohra Glaucoma – oční chirurgie

Mikroskopicky přesné výkony na živém oku a k tomu všemu mnoho věcí okolo, které vás od všeho rozptyluje. Zdá se vám to jako dobrý nápad na hru? Pak pokračujte...

Výběr článků

Načítám