Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Around the World in 33 Days – v hlavní roli koule

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hlavní hrdina této arkády vypadá a chová se jako koule slizu. Z toho plynoucí vlastnosti vám při hraní připraví nejedno překvapení a mnoho zábavy.

Článek

Her s netradičním hrdinou zde bylo už mnoho, ale většinou šlo o to jen nějak připoutat pozornost. Tady samozřejmě také, ale hlavní deviza spočívá v netradičních schopnostech, kterými je taková hypotetická koule slizu vybavena. Všechno se snaží stavět na základech realistické fyziky, takže o překvapení určitě nebude nouze.

Tím ovšem snaha o experimentování nekončí. Nemyslete si, že všelikou náplní bude jen poskakování po plošinkách. Toho si sice užijete dost, ale abyste se nezačali nudit, čeká na vás mnoho zajímavých meziher. Kupříkladu uhýbání před padajícími raketami nebo jakýsi pokus o simulaci odbíjené.

Všechno to zní velice zajímavě, stejně tak přitažlivě to i vypadá. Bohužel tím přednosti hraní víceméně končí. Všechno drží pohromadě jen chabý příběh a občasné bugy hru jen srážejí do průměru. Ta má ale na mnohem víc, soudě i dle obdržených ocenění.

Reklama

Související články

Videohra The Hive – pátrání po záhadě

Práce reportéra může být dobrodružnější, než se na první pohled zdá. Stačí jen taková maličkost: při svém pátrání narazit na tajnou vojenskou základnu plnou...

Videohra Orfeo – příběh loutny

Velmi potěší, když mezi miliony stejných námětů člověk objeví jeden, který se vztahuje ke starým řeckým mýtům. A když jej ještě zpracuje tak, že to takové...

Výběr článků

Načítám