Hlavní obsah

Videohra The Balls – čistá destrukce

Novinky, Radovan Blažek

Máte někdy chuť jen tak prásknout skleničkou nebo jiným kusem kuchyňského vybavení o zem? V této hře máte možnost – ovšem zcela jiným způsobem, než byste čekali.

Článek

Nejste totiž člověk, dokonce ani bytost, která by jej vzdáleně připomínala. Jste totiž malá koule ze vzdáleného vesmíru, která je mimořádně pohybově nadaná. Umí poskakovat, plazit se po zdech a mnoho dalšího, na což ve hře určitě sami přijdete.

No a tento podivuhodný tvor se z ničeho nic ocitne v kuchyni lidského příbytku, kde je jeho cílem bořit, ničit, destruovat.

Hra má tak napůl nakročeno k plnohodnotnému titulu. Už jen osamocené zkoumání prostředí a možností jeho interakce je docela zábavné, takže dokáže ukousnout pěkných pár desítek minut z vašeho volného času. Ovšem až se podaří plně zprovoznit multiplayer, který je nyní, eufemisticky řečeno, stále ve vývoji, bude to opravdová bomba.

Budete totiž moci závodit nejen v rychlosti, ale i v míře destrukce, kterou jste schopni podniknout během vytýčeného času. Tak jako tak je The Balls zajímavým a svěžím počinem, který by rozhodně neměl jen tak zapadnout.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám