Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Blobbit – vybuchující balónky

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Malá šachovnice a balónky naplněné barvou. Ze začátku se to může zdát docela nudné, ale jakmile začnou vybuchovat, určitě změníte názor.

Článek

S podobným herním principem jste se už nejspíš někde setkali, nicméně není natolik okoukaný, aby nedokázal pobavit znovu. Zvlášť v tomto kvalitním zpracování.

Oč tedy kráčí? Na zmenšenou šachovnici pokládáte na střídačku s protivníkem barevné balónky, do kterých v dalších tazích pumpujete barvu. Jakmile dosáhne balónek kritické meze, rozprskne se – buďto rozeseje nové malé balónky na okolní políčka, anebo je zvětší o jeden stupeň. Asi už sami tušíte, že nejzábavnější to začne být v okamžiku, kdy se skoro celá herní plocha zaplní. Jedno kliknutí pak může vyvolat řetězovou reakci.

Samozřejmě je cílem dosáhnout svým snažením nadvlády nad celým herním polem, protože i políčka zabraná protivníkem lze za určitých okolností přebarvovat.

Ať už souboj s počítačem, anebo s živým protivníkem na jednom počítači, se tak tak docela brzy překlopí do vzrušujícího dobrodružství plného zvratů. Není to sice něco, u čeho byste vydrželi trávit celé odpoledne, ale i těch pár desítek minut příjemně potěší.

Reklama

Související články

Videohra Big City Racer – strhující závody

Závody vytuněných aut přímo v centru největších evropských měst, a to vše ještě s podporou internetového multiplayeru? I tak vypadají dnešní freewarové hry.

Videohra Madris – Tetris zase jinak

Myslíte si, že koncept Tetrisu už není možné nijak vylepšovat? Tato hra vás přesvědčí o opaku. Spojit Tetris a The Sims sice může znít šíleně, ale výsledek...

Výběr článků

Načítám