Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Death Episode – smrtkou na plný úvazek

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Smrtku si všichni představují jako vyhublou postavu v kápi a s kosou. Ve skutečnosti je to však takový normální chlapík, skoro jako soused od vedle. Jak asi vypadá jeho normální „pracovní“ den?

Článek

Tak přesně takovou otázku si položili tvůrci této hry a stvořili adventuru, která sice možná nenadchne svou délkou nebo zpracováním, ale zajímavými situacemi, o které zde rozhodně není nouze.

Každé dobrodružství totiž začíná tak, že čekáte v jakési služebně, když tu přijde výzva a vy se vypravíte na místo, kde má nějaký nešťastník přijít o život. Samozřejmě vašim přičiněním a někdy je to pořádně tuhý logický oříšek, protože prostředky jsou limitované.

Víc se prozrazovat nesluší, protože, jak jistě sami tušíte, hra není nikterak závratně dlouhá a její hlavní kouzlo tkví v postupném odhalování zákonitostí lehce pokřiveného světa. Můžete se při tom navíc zamyslet nad křehkostí života a záludností smrti. A i když to nezní jako zábava, prožitek je to skutečně silný.

DOWNLOAD, homepage, 77.5 MB, 8/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Demonica – bojíte se tmy?

Jste jakási ohnivá koule letící temným prostorem do neznáma. Nezní to sice jako děj hry sezóny, nečekaně temná a hutná atmosféra si vás však určitě získá.

Hrajeme zdarma: Cut It – hrátky s nůžkami

Kdo by si jako dítě rád nehrál s nůžkami a s papírem. Může se to zdát podivuhodné, ale i něco takového lze zpracovat jako počítačovou hru, která zaujme nejenom...

Výběr článků

Načítám