Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Demonica – bojíte se tmy?

Novinky, Radovan Blažek

Jste jakási ohnivá koule letící temným prostorem do neznáma. Nezní to sice jako děj hry sezóny, nečekaně temná a hutná atmosféra si vás však určitě získá.

Článek

O jakémkoli dalším příběhu se toho moc nedozvíte, protože ten je, ostatně jako celá hra, utopený ve tmě. Připravte se tedy na to, že prakticky celou obrazovku bude pokrývat černočerná temnotě a jen občasný záblesk z vámi ovládané koule naznačí cestu kupředu. Nebude tak vůbec nic jednoduchého nevrazit do žádné zdi (není to dobré pro zdraví) a sesbírat všechny určené artefakty.

Takže zatímco většina ostatních her se vám ukazuje v plné kráse a vede vás za ručičku, zde jste naopak vrženi do prázdnoty a je jen na vás, jak si s tím poradíte. Přimyslete si k tomu tklivý klavírní doprovod a rázem máte před sebou titul, který vás uvrhne do zvláštní úzkosti a napětí.

Pokud máte takovéto pocity rádi a jste přímo otráveni pestrobarevným světem ostatních her, pak by pro vás mohla být Demonica tím pravým. Jen dejte pozor, ať se v jejich temných zákoutích nadobro neztratíte.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám