Hlavní obsah

Videohra Fashion Craze – prodáváme šaty

Novinky, Radovan Blažek

Plejáda všech možných povolání simulovaných počítačovou hrou se rozšiřuje o prodavačku šatů a módních doplňků v luxusním butiku. Pokud vám to přijde jako ta správná zábava, pokračujte ve čtení.

Článek

Cílem takové každé svědomité prodavačky je spokojenost zákazníka. Musí si tedy nejdříve vyposlechnout všechny jeho tužby, které se týkají střihu šatů, jejich barvy a všech možných i nemožných módních doplňků. Posléze se odeberete do skladu anebo zběsilým pobíháním po prodejně zajistíte vše potřebné a pokračuje se dál.

Jak přibývají kola, zákazníci se stávají čím dál tím netrpělivější a navyšuje se i jejich počet. Je tedy nutné postarat se i o jejich zábavu, zatímco budou čekat. A v mezikolech si za utržené peníze můžete vylepšovat svou malou prodejničku.

Jak vidno, nepřichází Fashion Gaze s ničím inovativním, ale sází na osvědčený koncept v kombinaci s (možná až příliš) roztomilou grafikou. Jindy by měl docela slušné šance na úspěch, ale v poslední době se s téměř identickými tituly doslova roztrhnul pytel.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám