Hlavní obsah

Michael Jackson bude hlavní hrdina nové zábavné videohry

Novinky, Miloslav Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Herní gigant Ubisoft oznámil vývoj nového herního titulu, který bude zcela zasvěcen legendárnímu zpěvákovi a tanečníkovi Michaelu Jacksonovi. Hru na veletrhu Electronic Entertainment Expo (E3) v Los Angeles stylově uvedli tanečníci ze skupiny This Is It.

Článek

Nová hra s králem popu, která se jmenuje Beat It, bude zasvěcena tanci. Jako jedna z prvních by měla pracovat s herním systémem Kinect od Microsoftu, který byl až doposud známý pod označením Projekt Natal.

Při hře nebude člověk potřebovat už vůbec žádný ovladač. Senzor s citlivým mikrofonem a dvě infračervená čidla budou do detailu snímat pohyb člověka před televizí a přenesou ho do hry. Ke hře tak postačí jen lidská gesta. [celá zpráva]

Nový herní titul by se měl na pultech obchodů objevit letos v listopadu, stejně jako systém Kinect. Bližší informace o hře zástupci firmy na E3 neprozradili.

Není to poprvé, kdy se Michael Jackson objevil ve videohře. Již v roce 1989 byl hlavním představitelem titulu Moonwalker. V roce 1999 si pak zahrál hlavní postavu hry Space Channel 5.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám