Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Zábavný kulečník s povedenou fyzikou

Novinky, Tomáš Hort

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kulečník je jednou z nejoblíbenějších her v zábavních podnicích v celé republice. Nevíte, jak koule trefovat, aby šly přímo do díry? Nebo víte a chcete se poměřit s ostatními bez nutnosti hledat kamarády na večer? Zkuste kulečník online na portálu Hry.cz.

Kulečník na serveru Hry.czVideo: Geewa Live Games

 
Článek

Kulečník online je zábavná hra, která vás nadchne. Pokud máte chvilku a chcete si odpočinout, nemáte co dělat a chcete se zabavit, kulečník na internetu to zvládne. Základem je výborná fyzika, nenáročnost na počítač a internetové připojení.

Zahrát si můžete ihned proti automaticky vybranému protivníkovi u jiného počítače, takže máte jistotu, že hrajete s pravým člověkem a ne se strojem, který si dělá, co chce. Ani registrace není nutná.

Hrát můžete jako host. Po přihlášení se ale objeví nové funkce, jako je například možnost přihlášení do ligy nebo nákup lepších tág.

Foto: Tomáš Hort, Novinky

Za údery dostáváme také body, které se sčítačí v horší liště. Pokud do hry vstoupíme bez přihlášení jako hosté, máme obrázek miminka. Po zaregistrování si už můžeme vybrat obrázek dle libosti.

Smysl hry asi každý známe. Dostat všechny koule své barvy do děr a naposled zasunout i černou. Pravidla jsou standardní mezinárodní, stručně a výstižně popsaná před začátkem hry. Na konci hry pak máme k dispozici podrobné statistiky, jak jsme si vedli.

Na ovládání si zvykneme rychle. Fyzika je v celé hře na velmi vysoké úrovni, koule létají, jak mají. Navíc s pomocí shiftu můžeme kouli přidávat rotaci. Najdeme i obchod s vylepšenými tágy. Zkuste kulečník online také, je to zábava.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám