Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Trio – veselé bedýnky

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Princip „spoj tři stejné barvy“ sice nezaujme svoji originalitou, ale když se k němu přidá zajímavý fyzikální model, líbivá grafika a řada dalších vylepšení, pak se opět stane příjemným společníkem pro trávení volného času.

Článek

Základní proměna spočívá ve fyzikálním modelu. Pryč jsou ty časy, kdy se na sebe kostky snášely v pravidelných rozestupech a po dosedu se ani nehnuly. Tady jsou daleko reálnější: poskakují, trochu se odrážejí a mohou se dále přeskupovat, například sesunout. Pro vytvoření trojice však stačí, aby se stejné barvy jen na okamžik přiblížily – tato kombinace slibuje nečekané a velice zábavné efekty.

K tomu si přičtěte nové vylepšení prakticky v každé druhé úrovni. Zase se nejedná o nic převratného, ale jejich správné dávkování vám nedovolí se začít nudit dřív než hru dokončíte. Stejně tak funguje i milá, možná až příliš pestrobarevná, grafika.

Trio je vynikající ukázkou řemeslného přístupu ke hrám. Nemusí být kdovíjak originální, ale stejně se k ní rádi vrátíme.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám