Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Danny´s Virtual Drum 2 – učíme se na bicí

Novinky, Radovan Blažek

Mít doma bicí soupravu je nesplněným snem nejednoho bubeníka. Počítač ji díky této zajímavé hříčce dokáže nahradit a nestojí to ani korunu.

Článek

Aby bylo jasno, nejedná se ani tak hru jako spíš simulátor. Nečekají na vás tedy žádné levely ani úkoly ke splnění, naopak možnosti si pořádně „zabušit“ více než dost.

Nejprve si tedy dáte dohromady sestavu snů, poté se seznámíte s rozložením kláves ovládajících jednotlivé bubny a činely a pak už se můžete pustit do hraní. Ovládání pouze za pomocí prstů samozřejmě není tak dokonalé, jako když máte k dispozici všechny čtyři končetiny, ale to je vyváženo možností nahrát si smyčky a později je kombinovat s vlastním hraním.

K dalším vymoženostem ještě patří možnost exportovat výsledek svého snažení coby audio soubor. Takže i když vzhled nevypadá příliš vážně a občas se vyskytne nějaká ta chyba, původní záměr tento simulátor plní více než dobře.

DOWNLOAD, homepage, 51 MB, 7/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Action Fist – správná arkáda

Vezměte jednoduchý příběh, charismatického hrdinu, spoustu zbraní, ještě více nepřátel, podařený návrh úrovní a nikdy nekončící akci – výsledkem je plošinovka,...

Výběr článků

Načítám