Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Mobile Bomb Squad – nebezpečí výbuchu

Novinky, Radovan Blažek

Vysoký mrakodrap plný výbušnin, které musíte zneškodnit. K tomu všemu ubíhající časový limit a všudypřítomné řetězové exploze. Jako propriety k úspěchu by to mělo stačit, jaká je realita?

Článek

I průměrný znalec počítačových her by měl mít ve své paměti dvě původní klasiky: Sokobana a Dyna Blaster. Zatímco ten první řeší nástrahy labyrintu opatrným a důkladně promyšleným přesunování krabic, ten druhý ve zběsilém tempu klade nálože a snaží se utéct před explozi. Jak by asi vypadal hrdina, který by měl vlastnosti obou?

Asi takovou nějakou otázku si položili tvůrci hry a stvořili dokonalý mix logiky a akce. Zbavit každé patro mrakodrapu znamená odpálit v něm všechny bomby. Jste však vybaveni toliko jedinou rozbuškou, takže musíte přeskládat všechny výbušniny do úhledné řady.

Klasické bomby brzy začnou doprovázet ty nepřesunutelné, létající rakety a jiné vylomeniny. Mozkové závity se tak pod množstvím kombinací začnou naplno protáčet a každý fanoušek pořádné logické zábavy se bude cítit jako doma.

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Action Fist – správná arkáda

Vezměte jednoduchý příběh, charismatického hrdinu, spoustu zbraní, ještě více nepřátel, podařený návrh úrovní a nikdy nekončící akci – výsledkem je plošinovka,...

Výběr článků

Načítám