Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Fun and Bullets – zábavný Arkanoid

Novinky, Radovan Blažek

Arkanoid obvykle znamená rozbíjení virtuálních zdí se spoustou abstraktních vizuálních motivů. Co ale tento oblíbený koncept přenést do prostředí farmy na divokém západě?

Článek

V úvodu bylo řečeno prakticky vše. Stačí se totiž pozorně zadívat na jméno výrobce hry a pravidelní čtenáři mají hned jasno, oč běží. Jeden a tentýž koncept se stále obléká do nových a nových kabátků a tentokrát přišly na řadu džíny, kožená bunda a hlavně kolt zavěšený proklatě nízko.

Stejně jako u jiných povedených Arkanoidů se i tady pořád něco děje. Ale abstraktní výbuchy a záplavu barev zde střídá hemžení z prostředí farmy. Na hrací ploše pobíhají nejrůznější zvířata, sem tam se kulička ztratí v krtinci a jako bonus dostanete revolver a ne rakety.

Celé je to milé, do detailu prokreslené, zábavné a docela hratelné. Otázka, jak ohodnotit nulovou invenci, zůstává na každém zvlášť.

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: GEAR – fyzika v praxi

Když máte správný fyzikální model, vypadá na počítači naprosto úžasně, i když provádíte takovou triviálnost, jako je lezení po zdech. Že nevěříte?

Výběr článků

Načítám