Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Darkfate – na temné straně

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Taková situace se pravověrnému hráči stává minimálně jednou do měsíce: probudí se neznámo kde a pamatuje si jenom útržky toho, co se stalo. A tak se vydá zjistit pravdu, která je nakonec překvapivější, než by kdokoli čekal.

Článek

O překvapení nebude nouze hlavně proto, že, jak se brzy dozvíme, hlavní hrdina má co dočinění s výzkumem černých děr. A jak známo, každá taková černá díra má kolem sebe horizont událostí, se kterým když si začnete pohrávat, tak nebude o překvapení nouze. Třeba i o takové cestování v čase.

Tím však už z děje hry prozrazujeme moc. A ten je zde přitom zásadní – prakticky se zde nic neděje a nečekají vás ani žádné souboje nebo interakce s okolím. Jedinou překážkou je tak proskočení se po pár plošinkách, případně držení klávesy pro chůzi vpřed.

Spíše než o hru se tak jedná o velmi zajímavý interaktivní příběh, který je navíc vyvedený v zajímavé minimalistické retro grafice. Docela dobrý způsob, jak naplnit půlhodinku volného času.

DOWNLOAD, homepage, 10 MB, 8/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Air Pressure – nic než život

Další zajímavá adventura, která se nesnaží vytvářet nereálné světy a příběhy, ale právě naopak sází na ty nejzákladnější problémy lidské existence – aneb –...

Výběr článků

Načítám