Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Magic Encyclopedia – dobrodružné hledání

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdo hledá najde. Obzvláště to platí v této hře, protože je celá založená na hledání předmětů. Avšak ne ledajakých, nýbrž magických.

Článek

My Play City se už dávno změnilo na továrnu na freeware hry. Občas se mezi nimi objeví zajímavý experiment, ale drtivá většina her je založena na osvědčeném principu, kde nedostatek invence maskuje líbivá, až kýčovitá grafika. Tento titul patří do druhé skupiny, a tak ho nelze doporučit náročnějším hráčům, ale spíše těm věkem nebo zkušenostmi mladším.

Váš hlavní úkol zde spočívá v hledání předmětů. Někdy jde jen o to správně si přeložit název, ale většinou se budete muset na obraz urputně zadívat a najít malinké místečko, kde se vyskytuje poodhalená část věci. Někdy je nutné dokonce provést nějakou akci, pro získání jiných předmětů zase úspěšně projít některou z rozličných miniher.

Asi není nutné zdůrazňovat, že i pro průměrně náročného hráče to není žádná velká zábava. Pokud ale potřebujete zabavit své ratolesti u počítače, aniž byste se u toho museli obávat o jejich duševní vývoj, toto je dobrá volba.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám