Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Commando Attack Sub – chytněte ponorku

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Až jednoho dne roztají všechny ledovce, stanou se dominantním dopravním prostředkem ponorky. A dá to smysl, že krom jejich civilních verzí se pod hladinou budou prohánět i ty vojenské.

Článek

A samozřejmě že pokud se někde vyskytnou vojenské ponorky jedné strany, je jen otázkou času, než se na stejném místě vyskytnou neméně vyzbrojená plavidla druhé strany. Pak může začít nemilosrdná řež, na kterou všichni tolik čekáme.

Někteří možná nadšeně čekají na strategické souboje titánů moří, ale zdejší ponorky jsou zmenšeny na maximální možnou míru, takže spíš připomínají jednomístné stíhačky, čemuž odpovídá i jejich manévrovatelnost. Naštěstí se to nijak nepodepsalo na výbavě, takže střílení neznamená jen nudné vypouštění torpéd.

Až potud by měla hra nakročeno k velmi dobrému titulu. Z nějakého důvodu to však vypadá, že její vývoj byl jaksi utnut v půli. Nedočkáme se tak žádného propracovaného příběhu, jediný obsah hry tvoří nekonečné a stále stejné souboje všech proti všem v kulisách zaplavených měst. Nějakou dobu to sice vydrží být zábavné, ale v okamžiku, kdy se dostaví první náznak nudy, vám dojde, jak velký potenciál autoři promarnili.

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Neva – svěží objev

Pokud se o hře řekne, že je to plošinovka nebo arkáda, pak to nutně nemusí znamenat cejch nudnosti a neoriginálnosti. Tato hra jasně ukazuje, že i v tomto...

Výběr článků

Načítám