Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Which – hororový příběh pro nejodvážnější

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jako všechny správné hororové příběhy i tento začíná vaším probuzení v temném neznámém domě, z nějž je zapotřebí dostat se ven.

Článek

Pro někoho by podobná záplatka mohla být zajímavým příslibem brutálních jatek, kdy se ze zmiňovaného domu bude třeba prostřílet masami zombie. Ovšem ne zde – tady je naopak vaším jediným nepřítelem tma, neznámé prostředí a zamčené dveře.

Z toho vyplývá samotné zaměření hry – jedná se o čistokrevnou adventuru, kde si onen strach budete muset přimyslet sami a kde strávíte většinu času hledáním důmyslně ukrytých předmětů, které vám mohou v postupu pomoci dále. Pro většinu hráčů to může znít jako nevýslovná nuda, ale jistě se najdou i tací, kteří to ocení. Nejenom kvůli nim žánr adventur ještě zcela nevymřel.

Jistou specialitou je možnost zahrát si s 3D brýlemi, a dosáhnout tak jistých prostorových efektů. Škoda jen, že není doba hraní o trochu delší, pro zkušené „pařany“ to bude spíše taková jednohubka.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám