Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Theseus Return of the Hero – sám proti celému vesmíru

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud se vám nechce příliš přemýšlet a jen se potřebujete odreagovat u nějaké nenáročné zábavy, tento titul by mohl být ideálním kandidátem. Boj osamělého hrdiny proti tisícům mimozemšťanů se totiž jen tak neomrzí.

Článek

Jedna jediná věta v úvodu opravdu stačí na popis celé hry, jíž podobnou už jste určitě alespoň jednou hráli. Shora sledujete prostředí, kde se nachází vámi ovládaný osamocený hrdina, načež odevšad začnou vylézat mimozemské stvůry. Na nějaké velké taktizování není čas ani místo, a tak bezmyšlenkovitě střílíte do všeho, co se jen pohne.

V tomto aktuálním titulu tak budete činit v celkem deseti misích, které se odlišují zejména dynamicky se měnícím pozadím. Kromě obligátního města nechybí ani les nebo opuštěná dálnice. Dalším rysem, který má zvýšit přitažlivost hry je celkem šest různých zbraní, které buďto najdete někde pohozené anebo si je můžete zakoupit za naspořené body.

Ve spojení s celkem zajímavou a detailní grafikou se tak díváme na titul, který přináší slušnou porci zábavy, ačkoli přitom sází na už tisíckrát obehranou kartu.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám