Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Operation Dog Tag – totální úlet

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jsou hry dobré, pak průměrné a bohužel i ty špatné. Avšak existuje i skupina těch, u kterých si nejste jisti, jestli to jejich autoři myslí vážně, anebo se pokoušejí o parodii všeho, co v herním průmyslu existuje.

Článek

Přesně to je i případ Operaion Dog Tag. Podle obrázků a prvních několika okamžiků hraní by se mohlo zdát, že se jedná o ambiciózně pojatou 3D akci s velkým podílem hraní v exteriérech. To je mezi herními vývojáři obecně považováno za vrchol jejich umění, a tak jste zvědavi, jak se s tím popasují právě zde.

Už ale během úvodů ve vás začne klíčit semínko pochybností. Uvedené příběhy mají s realitou společného pramálo. Softwaroví piráti držící na tropickém ostrově rukojmí – možná. Ninjové,kteří napadnou účastníky Trosečníka na tomtéž tropickém ostrově – totální úlet. A už první zkušenosti se hraním vaše podezření potvrdí – hra si nedělá žádné starosti ze vztahu k realitě, a tak zbraní s nekonečným počtem nábojů kropíte nepřátele, kteří potřebují několik desítek zásahů, aby se skáceli k zemi.

Až potud by vše šlo brát jako pokus o parodii. Avšak skutečnost, že hra ráda padá a nezřídka s sebou vezme i operační systém prozrazuje něco jiného. Titul tak lze doporučit masochistům, herním sběratelům anebo jako referenční vzorek k ostatním hrám – ty rázem vypadají o mnoho lépe.

DOWNLOAD, homepage, 73 MB, 3/10

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám