Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Antique Shop – prodavačem na zkoušku

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je až k nevíře, co všechno si prostřednictvím počítačových her můžete vyzkoušet. Dokonce i tak nezajímavá profese jako je prodavač starožitností nezůstává stranou.

Článek

Už podle obrázků lze dopředu tušit, že toto bude další z mnoha titulů, které nějakým způsobem simulují určité povolání, aby ho tak zpřístupnily zejména hráčům. Samozřejmě se mohou pobavit i ti starší, ale asi jim to moc dlouho nevydrží.

Práce prodavače, a přiznejme si to otevřeně, moc zábavná nebude a ani virtualizace  z ní nějakou akční záležitost neudělá. Takže přejímáte objednávky od zákazníků, předáváte je skladníkovi nebo se případně v tom šíleném zmatku, jaký v obchodě panuje, snažíte najít něco sami. To vše ve snaze vydělat nějaké peníze a vydat se na vysněnou archeologickou expedici.

Vaší jedinou snahou tak je najít požadovaný předmět dříve, než se zákazník naštve a odejde. Část zisku proto můžete investovat do vybavení obchodu, které mu čekání zpříjemní. Pokud je vám mezi pěti a deseti lety, pak to může být i docela zábavné.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám